Автоновини

Китайський Changan клонував Land Rover Discovery

Фото: Autocar

Китайська компанія Changan випустила нову модель під назвою X70A, яка представляє собою копію позашляховика Land Rover Discovery четвертого покоління. Прем’єра автомобіля відбудеться в п’ятницю, 17 листопада, на мотор-шоу в Гуанчжоу.

Найбільше китайський автомобіль нагадує справжній Land Rover в профіль. При цьому Changan X70A вийшов менше оригінального позашляховика. Так, габаритна довжина X70A склала 4620 мм, а розмір колісної бази 2750 мм – проти 4838 мм і 2885 мм відповідно.

Крім того, Changan X70A не є справжнім позашляховиком. Китайський автомобіль пропонується тільки з переднім приводом і 1,5-літровим бензиновим двигуном, що розвиває 98 к.с. і 140 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач.

У Китаї ціни на Changan X70A будуть починатися від 80 тис. юанів (приблизно 320 тис. гривень). Продажі клону Land Rover Discovery стартують на початку наступного року.

Changan – не перша китайська марка, яка скопіювала автомобілі компанії Land Rover. Наприклад, фірма Landwind випускає компактний кросовер, який є клоном Range Rover Evoque. Крім того, марка Zotye збирається випустити позашляховик, який також сильно нагадуватиме автомобілі Range Rover.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook