Автоновини

Renault показав Duster нового покоління

Фото: Renault

Компанія Renault опублікувала перші зображення і інформацію про кросовер Duster другого покоління.

Раніше позашляховик був представлений у вересні на Франкфуртському автосалоні у виконанні бренду Dacia, під яким він продається в Західній Європі.

Кросовер відрізняється від попередника зовсім іншою радіаторною решіткою, а також фарами головного світла більшого розміру з потрійними блоками світлодіодних денних ходових вогнів, які тепер увійшли в стандартну комплектацію моделі. Плюс до всього, Renault Duster отримав нові алюмінієві рейлінги на даху, а також 17-дюймові колісні диски іншого дизайну.

У салоні з’явилася видозмінена передня панель, нове кермо, а також абсолютно нові сидіння. Матеріали обробки додали в якості, а сам інтер’єр став більш ергономічним.

Список доступного обладнання для нового Renault Duster включить систему кругового огляду, функцію контролю «мертвих» зон, датчики тиску в шинах, систему безключового доступу та дистанційного запуску двигуна, датчик світла, а також автоматичний клімат-контроль.

Дані про технічну складову поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, другий Renault Duster побудували на платформі моделі першого покоління. Габарити автомобіля також істотно не змінилися.

Європейський «Дастер» буде пропонуватися з 1,6-літровим 115-потужним атмосферником, а також з 1,2-літровим наддувним двигуном потужністю 125 сил. Серед дизелів – агрегати робочим об’ємом 1,5 літра, що розвивають 90 і 110 сил. Трансмісії – «механіка» або «робот» з двома зчепленнями.

Європейські продажі нового «Дастера» стартують на початку 2018 року. До України кросовер добереться дещо пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook