Автоновини

McLaren опублікував новий тизер самого екстремального гіперкара

Фото: McLaren

Компанія McLaren опублікувала нові тизерні зображення самого екстремального гіперкара в своїй історії, якому буде дозволена їзда по дорогах загального користування.

Автомобіль отримає назву P15 і буде представлений 10 грудня цього року. Про це повідомляє видання Autocar з посиланням на джерело всередині компанії. Продажі машини почнуться влітку 2018 року.

Автомобіль отримає два посадкових місця і аеродинамічний обвіс. За запевненням британських інженерів, новинка стане найшвидшою машиною на гоночній трасі McLaren, за винятком трекового супергібріда P1 GTR.

За неофіційними даними, гіперкар оснастять 4,0-літровим бензиновим твін-турбо мотором V8, який піддасться значному доопрацюванню. Віддача двигуна складе близько 800 кінських сил. Агрегат буде працювати в парі з модернізованим семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Гібридної версії машини, про яку повідомлялося раніше, швидше за все, не буде.

В основу McLaren P15 ляже модернізований карбоновий монокок Monocage II, який дебютував на початку цього року на моделі 720S. Кузовні панелі будуть також виконані з композитних матеріалів. Маса гіперкара складе менше 1300 кг – приблизно на 250 кг легше, ніж P1 GTR.

Очікується, що McLaren P15 буде випущений обмеженим тиражем. Всього для покупки будуть доступно 500 примірників гіперкара. Вартість автомобіля складе приблизно 700 тисяч євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook