Автоновини Токіо-2017

Yamaha розробила компактний пікап

Фото: Yamaha

У Токіо дебютував експериментальний пікап Cross Hub. Концепт став третім автомобільним прототипом, розробленим виробником мотоциклів за останні кілька років.

Компанія Yamaha представила концепт-кар Cross Hub, що представляє собою компактний пікап з позашляховими характеристиками. Прем’єра новинки відбулася в рамках Токійського автосалону.

Довжина прототипу склала 4490 мм, ширина – 1960 мм, висота дорівнює 1750 міліметрів. Розробники відзначили, що пікап покликаний стати «сполучною ланкою» для водія між містом і природою.

Yamaha Cross Hub отримав двомісну кабіну і кузов, куди помістяться два кросових мотоцикла. Про силовій установці прототипу відомостей не наводиться. Крім того, невідомо, запустять чи японці серійне виробництво подібного автомобіля.

Cross Hub став не першим експериментальним автомобілем, який Yamaha представила за останні кілька років. Так, в 2013 році компанія розробила міський електричний компакт-кар під назвою MOTIV.e. Через два роки японці показали надлегкий спорткар Sports Ride Concept.

Обидва автомобілі були розроблені за участю південноафриканського інженера Гордона Мюррея, відомого своєю роботою в Формулі-1, а також завдяки створенню суперкара McLaren F1. Раніше стало відомо, що Мюррей вирішив запустити власну компанію – Gordon Murray Automotive.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook