Автоновини Токіо-2017

Subaru вразила новим спортивним седаном WRX

Фото: Autocar / Subaru

У компанії заявили, що концепт Viziv Performance створений для демонстрації «задоволення від водіння». Серійна версія машини отримає передові системи безпеки, а також технологію напівавтономного управління.

Компанія Subaru продемонструвала на автосалоні в Токіо концепт-кар Viziv Performance. Прототип покликаний дати уявлення про спортивні седани WRX і WRX STI наступного покоління.

Зовнішність концепту виконали відповідно до фірмового дизайнерського напрямку японської марки «Dynamic X Solid». Довжина автомобіля складає 4630 мм, а ширина 1950 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів. Новинка отримала агресивну решітку радіатора і широкі колісні арки.

У компанії заявили, що концепт Viziv Performance створений для демонстрації «задоволення від водіння». Машина також отримала камери замість традиційних зовнішніх дзеркал. Автомобіль оснастили системою повного приводу. Серійна версія машини отримає передові системи безпеки, а також технологію напівавтономного управління. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті.

Крім цього, компанія Subaru привезе в Токіо седан S208, побудований на базі моделі WRX STI, а також купе BRZ STI Sport Cool Grey Khaki. Тираж цих автомобілів обмежать 450 і 100 екземплярами відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook