Автоновини

Nissan візьме участь в чемпіонаті електричних болідів Formula E

Фото: Nissan

Компанія стане першим японським автовиробником, який почне виступ у перегонах на електрокарах. Боліди Nissan почнуть змагатися у Формулі Е c сезону 2018-2019 року.

Компанія Nissan виставить власний заводський колектив в чемпіонаті електричних болідів Formula E. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

«Ніссан» стане першим японським брендом, у якого з’явиться своя команда в гонках електрокарів. Компанія почне брати участь у Формулі Е c сезону 2018-2019 року. Технології, створені в рамках чемпіонату, допоможуть Nissan прискорити розробку платформ, силових агрегатів і батарей для серійних автомобілів.

«Nissan стане першим японським автовиробником, що прийшов в цей чемпіонат, що набирає популярність. Він привнесе до нього нашу багаторічну історію перемог в автоспорті. В той же час, чемпіонат дасть нам глобальну платформу для просування нашої стратегії Nissan Intelligent Mobility в середовищі нового покоління фанатів автогонок», – зазначив Даніеле Скіллачі, виконавчий віце-президент по глобальному маркетингу та продажу електромобілів і акумуляторних батарей Nissan.

За попередніми даними, Nissan замінить в Формулі Е заводську команду свого партнера – компанії Renault. Французи, в свою чергу, сконцентруються на розвитку власної програми в Формулі-1.

Раніше стало відомо, що в 2019 році до Формули Е приєднається Mercedes-Benz, який з наступного сезону залишить кузовний чемпіонат DTM. Крім того, не виключено, що свою команду в чемпіонаті електричних болідів виставить Porsche, що відмовилася від гонок на витривалість WEC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook