Автоновини Токіо-2017

Mazda показала прототип розкішного купе

Фото: Autocar / Mazda

Автомобіль був створений для демонстрації мови дизайну KODO нового покоління. Машина отримала довгий капот, спойлер, спортивну вихлопну систему і вигнуту лінію даху.

Компанія Mazda показала на автосалоні в Токіо новий концепт під назвою Vision Coupe. Прототип являє собою розкішне чотиридверне купе. Автомобіль створений для демонстрації мови дизайну KODO нового покоління. За словами дизайнерів японського бренду при розробці машини вони черпали натхнення у моделей R360 1960 року і Mazda Luce 1969 року. Створення Vision Coupe зайняло у Mazda близько двох років.

Зовнішність новинки чимось нагадує концепт RX-Vision. Машина отримала довгий капот, спойлер, спортивну вихлопну систему і вигнуту лінію даху. У компанії підкреслили, що форма автомобіля знаходиться в «золотому співвідношенні класичних пропорцій купе». За їх словами, автомобіль передає собою «атмосферу спортивності і продуктивності». Салон машини отримає обробку деревом і шкірою, а також сенсорну панель приладів.

Всі технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. Чи отримає новинка в майбутньому серійну версію теж поки не повідомляється.

Також компанія Mazda привезла на автосалон в Токіо концептуальний хетчбек Kai. Серійна версія машини дебютує через два роки, а в 2021 японці випустять гібридну модифікацію моделі з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі.

Конструкція концепт-кара передбачає установку нових бензинових агрегатів сімейства SkyActive-X. Дані двигуни стануть першими в світі масовими бензиновими двигунами внутрішнього згоряння із запалюванням від стиснення, а не від свічок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook