Автоновини

BMW офіційно представила серійний кросовер X2

Фото: BMW

Новий компактний кросовер баварської марки отримав три двигуна на вибір і повний привід. 

Компанія BMW офіційно представила серійний кросовер X2, який займе місце в лінійці баварської марки на щабель нижче моделі X3. Продажі новинки, в тому стартують в 2018 році.

BMW X2 повторює дизайн і пропорції однойменного прототипу, представленого восени минулого року на Паризькому автосалоні. Габаритна довжина позашляховика склала 4360 мм, ширина – 1824 мм, а висота – 1 526 мм. Таким чином, X2 вийшов на 49 мм і 69 мм коротше і нижче кросовера X1 відповідно. Розмір колісної бази дорівнює 2670 мм.

Дорожній просвіт – 182 мм. Об’єм багажного відділення становив 470 літрів (на 35 л менше, ніж у X1), а при складеному задньому ряді сидінь його місткість зростає до 1355 л. Коефіцієнт лобового опору – 0,29.

Кросовер побудували на передньопривідній модульній платформі UKL, яка вже лежить в основі BMW 2, – Series Active Tourer і Gran Tourer, а також автомобілів нинішньої лінійки марки MINI. Пізніше це ж шасі використоють на хэтчбеке BMW 1 – Series.

Салон новинки багато в чому нагадує модель X1. Зокрема, кросовер отримав схожу приладову панель. За додаткову плату буде доступний 8,8-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи iDrive, а також проекційний дисплей.

На момент запуску на ринку лінійка двигунів BMW X2 включить 190-потужний дволітровий бензиновий чотирициліндровий агрегат, а також турбодизель аналогічного об’єму і потужності.

Топову версію кросовера оснастять дизельним агрегатом робочим об’ємом два літри, що видає 231 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Такий автомобіль здатний прискорюватися в місця до 100 км / год за 6,7 секунди, а його максимальна швидкість склала 200 км на годину.

Кросовер буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Передньопривідні модифікації будуть комплектуватися семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, а повнопривідні – восьмідіапазонним «автоматом» ZF.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook