Автоновини

Apollo випустив 780-потужний карбоновий суперкар

Фото: Apollo

Apollo IE, оснащений 6,3-літровим атмосферним двигуном V12, здатний набирати першу “сотню” за 2,7 секунди. Вартість суперкара становить 2,6 млн доларів.

Компанія Apollo, створена на базі збанкрутілої німецької фірми Gumpert, представила свою нову модель – надлегкий суперкар IE (Intensa Emozione). Прем’єра автомобіля відбулася в Італії.

В основу суперкара ліг легкий карбоновий монокок і шасі, виконане з широким застосуванням композитних матеріалів. Маса автомобіля склала всього 1250 кілограмів, які розподіляються по осях відносно 45:55 на користь задньої осі.

Новинка отримала пророблений аеродинамічний кузовний обвіс, що включив великий передній спліттер, бічні «спідниці», повітрозабірники в капоті, а також масивне заднє антикрило. Все це на високих швидкостях здатне генерувати притискну силу в 1350 кілограмів.

Apollo IE оснастили 6,3-літровим атмосферним двигуном V12, що видає 780 к.с. і 760 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач Hewland. Водій зможе вибрати один з трьох драйверськіх режимів: Wet, Sport і Track. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,7 сек., а його максимальна швидкість склала 333 км на годину.

Всього буде випущено десять подібних автомобілів. Ціни на карбоновий суперкар Apollo IE будуть починатися від 2,6 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook