Автоновини Токіо-2017

Nissan Serena отримала гібридну установку нового покоління

Фото: Nissan

Японська компанія представить на Токійському автосалоні мінівен з силовою установкою e-Power, в якій бензиновий двигун виступає в ролі генератора для підзарядки батарей.

Компанія Nissan представила нову модифікацію мінівена Serena, який оснастили інноваційною гібридною силовою установкою e-Power. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 25 жовтня на Токійському автосалоні.




Технологія e-Power дебютувала в минулому році на компактвені Note. До складу силової установки входить електричний двигун, що передає тягу на колеса, а також невеликий бензиновий мотор. При цьому останній використовується виключно в ролі генератора, який заряджає батареї. Згодом подібна схема буде застосовуватися і на інших моделях японської марки, включаючи кросовер Juke.

Nissan Serena e-Power відрізняється від стандартних версій мінівена 20-дюймовими алюмінієвими дисками, синіми вставками в радіаторних гратах, а також світлодіодними задніми ліхтарями.

Nissan Serena e-Power буде пропонуватися з фірмовою системою напівавтоматичного управління ProPilot. Вона функціонує на основі лазерного сканера, що визначає точну відстань між автомобілем та навколишніми об’єктами, а також за рахунок системи кругового огляду. Система здатна працювати як на швидкісних магістралях, так і в умовах завантаженого міського трафіку.

Японські продажу Nissan Serena e-Power стартують восени наступного року. Чи з’явиться гібридний мінівена на інших ринках, поки не відомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook