Автоновини

Екс-глава Lotus випустив Mercedes G-Сlass з карбоновим кузовом

Фото: Ares Design

Кузовне ательє Ares Design представило 760-потужний позашляховик, побудований на базі Mercedes-AMG G63. Вартість автомобіля склала 700 тисяч доларів.

Кузовне ательє Ares Design, що належить колишньому главі компанії Lotus Дені Бахар, представило свій новий проект під назвою X-Raid. Позашляховик, побудований на базі Mercedes-Benz G-Class, отримав унікальний кузов з карбону.




В основу новинки лягла платформа «зарядженого» позашляховика Mercedes-AMG G63. При цьому завдяки використанню композитних матеріалів в конструкції, автомобіль вийшов приблизно на 200 кг легше свого платформного «донора».

Позашляховик оснастили 5,5-літровим твін-турбо агрегатом V8, віддачу якого збільшили з 571 до 760 кінських сил. Максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена електронікою 250 км на годину.

Усередині встановили перероблену передню панель і інші крісла. В оформленні інтер’єру використали шкіру Nappa і карбонові елементи. Ціни на подібний автомобіль починаються приблизно від 700 000 доларів.

У компанії Ares Design також заявили про намір створити велике ексклюзивне купе, в основу якого ляже седан Bentley Mulsanne. Крім того, кузовне ательє збирається побудувати власне складальне підприємство в італійській Модені.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook