Автоновини Токіо-2017

Toyota представила нове таксі для Японії

Фото: Toyota

На Токійському автосалоні дебютує модель таксі нового покоління, створена спеціально для Японії. Двигун автомобіля працює на зрідженому вуглеводневому газі.

Компанія Toyota представила модель таксі нового покоління, розроблену спеціально для Японії. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 25 жовтня на Токійському автосалоні.

Відмінною рисою екстер’єру новинки стали зсувні задні двері, хромована решітка радіатора, виконана в стилі великого седана Crown, а також зовнішні дзеркала, розташовані на крилах автомобіля.

У компанії відзначили, що в салоні машини буде постійно тихо, завдяки використанню спеціального шумоізоляційного матеріалу і особливого звуконепроникного скла для вікон. В інтер’єрі також використовували світлодіодне підсвічування, додатковий циркулятор повітря, а також задні крісла з підігрівом.

Toyota JPN Taxi приводиться в рух 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном, що працює на зрідженому вуглеводневому газі. Агрегат передає тягу на передні колеса.

Стандартне оснащення таксі включає шість подушок безпеки, а також пакет допоміжних електронних систем Toyota Safety Sense з функцією запобігання фронтальних зіткнень.

В Японії ціна на Toyota JPN Taxi варіюються від 3,2 до 3,5 млн ієн (приблизно від 29,9 до 30,8 тис доларів). Автомобілі, в тому числі, будуть використовуватися в якості офіційного таксі на літніх Олімпійських та параолімпійських іграх в Токіо в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook