Автоновини

Porsche 911 отримала бюджетну версію для гонок

Фото: Porsche

У спорткара з’явилася модифікація 911 T, яка відрізняється від стандартної версії Carrera полегшеною конструкцією і гоночним обладнанням.

Компанія Porsche представила нову модифікацію спорткара 911, що отримала приставку T в назві – Touring. Від стандартної моделі купе відрізняється полегшеною конструкцією, а також набором гоночних елементів. Новинка виконана в тій же концепції, що і екстремальне купе 911 R.

Porsche 911 T отримала інший передній бампер з більш вираженим сплиттером, сірі корпуси зовнішніх дзеркал, 20-дюймові алюмінієві колісні диски і модернізовану кришку моторного відсіку.

Для вікон використовували особливе легке скло. Крім того, інженери понизили кількість шумоізоляційного матеріалу, другого ряду сидінь, а також виключили зі списку опцій фірмовий інформаційно-розважальний комплекс PCM. В результаті масу автомобіля вдалося знизити до 1425 кг, що на 20 кг легше стандартної Porsche 911 Carrera.

При цьому стандартне обладнання включило спортивну адаптивну підвіску PASM із заниженим на 20 мм дорожнім просвітом і задній диференціал підвищеного тертя, а в якості опції є повнокероване шасі.

Новинка оснащена тим же трилітровим шестициліндровим двигуном, що розвиває 370 к.с. і 460 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з семиступінчастою механічною коробкою передач зі зменшеними передатними числами. В якості альтернативи доступний семидіапазонний ” робот” PDK з функцією швидкого старту Launch Control.

З механічної Porsche 911 T здатна прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, а з роботизованою коробкою – за 4,2 секунди. Максимальна швидкість склала 290 км на годину.

Європейські продажі новинки стартують в січні 2018 року. У Німеччині ціни на спорткар починаються від 107,5 тис. євро. Українські ціни стануть відомі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook