Автоновини Токіо-2017

Дизайн електричного кросовера Nissan показали на відео

На Токійському автосалоні дебютує прототип нового «зеленого» позашляховика, побудованого на базі електрокара Leaf другого покоління

Компанія Nissan опублікувала відеоролик, що дає уявлення про зовнішність нового електричного кросовера. Автомобіль дебютує 25 жовтня на Токійському автосалоні.

Судячи з відео, електричний кросовер отримає купеподібний силует з спадаючою лінією даху, а передню частину кузова виконають в стилі хетчбека Leaf другого покоління. У цій же моделі позашляховик запозичить і платформу.

Стандартний Nissan Leaf оснащується синхронним електродвигуном, що розвиває 110 кВт (150 к.с.) і 320 Нм крутного моменту. При цьому архітектура моделі передбачає установку додаткового агрегату на задній осі, завдяки чому можна припустити, що кросовер отримає привід на всі чотири колеса. Запас ходу складе близько 550 кілометрів.

Передбачається, що новий позашляховик отримає назву Terra – саме таке найменування влітку компанія Nissan зареєструвала в патентному офісі Малайзії.

За попередніми даними, серійний електричний кросовер Nissan з’явиться в 2019 році. Тоді ж повинна дебютувати спортивна модифікація стандартного Leaf, прототип якої також представлять на Токійському автосалоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook