Автоновини Тюнінг

Напевно Porsche: або як в Україні тюнингують ЗАЗ Lanos

Автомобіль ЗАЗ Ланос схожий на автомобіль, який забули зняти з виробництва в 2000 році. Двигун, до речі, теж можна віднести до тієї ж епохи. Ланос це бюджетний автомобіль і у нього ну не як не може бути жодних видільних якостей. Єдине, що могло б зробити зовнішній вигляд яскравіше, то тільки повноцінний професійний тюнінг хороших умільців. Якщо брати до уваги те, що запчастини для нього, не такі вже й дорогі, повідомляє Automotive.

Зовнішній тюнінг – це зміна зовнішнього вигляду автомобіля завдяки установки бамперів, спортивних шин і колісних дисків, спойлерів, дзеркал, декоративних решіток радіатора і інших елементів екстер’єру.

Сьогодні це один з найпопулярніших видів тюнінга – Obvesim.net, оскільки зовнішній вигляд автомобіля – це перше, на що звертається увага. Така доробка дозволяє зробити ЗАЗ Ланос більш сучасним і унікальним.

Проте, найкращою деталлю, яка змогла б надати Ланосу особливої родзинки, це спойлер. Цей винахід прийшов до нас з автоспорту, спойлер використовують для збільшення притискної сили автомобіля, на великій швидкості. При збільшенні притискної сили шини автомобіля починають краще зчіплюватися з дорогою і автомобіль стає більш маневреним. Так само можна встановити комплект обважень. Для їх вибору найкраще скористатися порадами досвідчених водіїв, або ж фахівців які займаються реалізацією, установкою, або навіть гонками. Вибір обважень це дуже відповідальна справа, тому що потрібно прорахувати аеродинамічні властивості. Для того щоб зробити автомобіль більш агресивним на вигляд, можна скористатися різного виду віями і масками. Крім усього цього встановити литі диски на низькопрофільній гумі. Для любителів швидкої їзди можна зробити тюнінг двигуна.




Це все може збільшити потужність вашого автомобіля Ланос в рази. Якщо збільшити потужність двигуна, то потрібно буде встановити нову підвіску і вентильовану гальмівну систему. Таким чином буде гарантія, що на великій швидкості ви зможете легко зупинити автомобіль, а на повороті не буде сильних кренів. Таким чином можна зробити з здавалося б плюшевої машинки, потужного монстра. Який зможе дати фору, навіть більш потужним автомобілям.

Далі добірка найцікавіших варіантів:






Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook