Автоновини

Розсекречено інтер’єр кросовера Rolls-Royce Cullinan

Фото: Carscoops

Автомобільним папарацці вдалося сфотографувати інтер’єр тестового екземпляра майбутнього кросовера Rolls-Royce Cullinan. Завдяки знімкам стали відомі деякі деталі приладової панелі і центральної консолі. Фотографії виявилися в розпорядженні видання Carscoops.

У Мережі вже були розтиражовані зображення тестових мулів першого для марки Rolls-Royce кросовера. Однак цього разу фотошпигунам вдалося заглянути всередину нового автомобіля. Очікується, що Rolls-Royce представить новий Cullinan в 2018 році.

Незважаючи на те, що торпеда, в основному, закрита темною тканиною, можна розгледіти квадратні лінії приладової панелі, ймовірно, цифрової і типової для дизайну інтер’єрів Rolls-Royce. Зрозуміло, що кермо від BMW на фотографії призначене тільки для тестів.

Кросовер Rolls-Royce Cullinan отримає безліч елементів салону від нового представницького лімузина Phantom VIII. Однак унікальною буде центральна консоль між традиційними для британської марки сидіннями. Фірмові годинники RR, швидше за все, стануть цифровими і переїдуть на великий центральний монітор.

Cullinan побудований на укороченій алюмінієвій платформі нового Фантома. Під капотом варто очікувати 6,75-літровий твін-турбо двигун V12. Такий же мотор в Phantom розвиває 563 кінських сили і 900 Нм крутного моменту. Також буде встановлена ??нова повнопривідна система. Головна фішка у вигляді задніх дверей, що відкриваються проти руху, збережеться і в кросовері.

Раніше Automotive писали, що у Rolls-Royce розповіли про майбутні новинки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook