Автоновини

Lotus додав потужності спорткару Elise

Фото: Lotus

Новинка під назвою Cup 260 комплектується 1,8-літровим бензиновим двигуном з віддачею 253 кінські сили. Всього буде випущено 30 екземплярів суперкара.

Компанія Lotus представила особливу модифікацію спорткара Elise під назвою Cup 260. Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем в 30 екземплярів. Ціни на новинку починаються від 66 247 євро.

Новинка комплектується 1,8-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить понад 253 кінські сили.

З таким мотором до 100 км / год машина розганяється за 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 243 кілометри на годину. Завдяки використанню карбону в конструкції автомобіля і нових аеродинамічних елементів, вага машини склав всього 902 кілограми.

Від стандартного Elise автомобіль відрізняється новими бамперами і видозміненою оптикою. Також машина отримала інший дизайн салону і нову приладову панель. Спорткар укомплектували вентиляційними отворами в передніх крилах і великим антикрилом. Завдяки цьому притискна сила Cup 260 дорівнює 180 кілограмам.

У минулому році компанія Lotus представила нову версію спорткара Elise під назвою 250 Cup. Автомобіль оснащується виконаними з карбону бічними спідницями, сплиттером, дифузором і антикрилом. Завдяки цьому вага машини становить менше 1000 кілограмів. У салоні моделі встановлюються нові крісла з шкіряною оббивкою і аудіосистема Clarion.

Спорткар отримав модернізований 1,8-літровий двигун з чотирма циліндрами. Потужність мотора становить 243 кінських сили. Агрегат працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. До 100 км / год машина може розігнатися за 3,9 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину.

На даний момент компанія Lotus вже почала розробку родстера Elise нового покоління. Прем’єра двомісного автомобіля відбудеться в 2020 році. Раніше доля проекту була під питанням через проблеми з фінансуванням. Машину побудують на алюмінієвому шасі, завдяки чому одним з її основних достоїнств стане невелика вага.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook