Автоновини Токіо-2017

Nissan розробив автомобіль швидкої допомоги

Фото: Nissan

Новинку побудували на базі NV350 Caravan і оснастили 2,5-літровим бензиновим мотором з чотирма циліндрами. В майбутньому машина отримає серійну версію, яку представлять в наступному році.

Компанія Nissan розсекретила концепт автомобіля швидкої допомоги. Прототип носить назву Paramedic Concept і буде показаний публіці на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня. В майбутньому машина отримає серійну версію, яку представлять в наступному році.

Новинку побудували на базі NV350 Caravan. Машину оснастили літій-іонною акумуляторною батареєю ємністю 1,6 кіловат-години, яка живить все медичне обладнання в автомобілі. Також прототип отримав спеціальну систему для нейтралізації мікробів за допомогою іонів. У свою чергу, водієві доступна функція кругового огляду Intelligent AroundView Monitor.

Paramedic Concept комплектується 2,5-літровим бензиновим мотором з чотирма циліндрами. Агрегат працює спільно з п’ятиступінчастою автоматичною коробки передач. Динамічні характеристики новинки поки тримаються в секреті.

Ще однією прем’єрою Nissan на токійському мотор-шоу стане електричний фургон-рефрижератор Nissan e-NV200 Fridge. Ця машина також використовує платформу NV350 Caravan. Автомобіль отримав відразу дві літій-іонні акумулятори. Одна з них (24 кВт-год) необхідна для живлення електричної трансмісії фургона, а друга (12 кВт-год) встановлюється на дах машини для роботи холодильного обладнання.

Також на автосалон в Токіо Nissan пообіцяв привести якийсь таємничий електроконцепт. Судячи з усього, мова йде про повністю електричний кросовер японського бренду. Машину повинні побудувати на базі Leaf нового покоління. Серійну версію новинки представлять в 2019 році. Передбачається, що новий позашляховик отримає назву Terra – саме таке найменування компанія Nissan зареєструвала в патентному офісі Малайзії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook