Автоновини

Volkswagen анонсував прем’єру нового спорткара

Фото: Volkswagen

Новинка візьме участь в екстремальному підйомі по трасі на американській горі Пайкс-Пік в червні 2018 року. Швидше за все, машина отримає електричний двигун.

Компанія Volkswagen опублікувала перші тизерні зображення свого нового спорткара. Судячи по знімках, машина отримає куполоподібний дах і велике антикрило. За даними Autocar, новинка являє собою гоночний концепт, який візьме участь в екстремальному підйомі по трасі на американській горі Пайкс-Пік в червні 2018 року.

Всі технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. У автомобіля відсутні ґрати радіатора і повітрозабірники. За неофіційними даними, новинку оснастять електромотором.

Раніше стало відомо, що до 2030 року концерн Volkswagen інвестує 20 млрд євро в розробку машин з електричними і гібридними силовими установками. До 2025 року серед всіх підконтрольних «Фольксвагену» брендів буде налічуватися до 80 нових електрифікованих моделей – на 50 більше, ніж передбачалося раніше.

У 2030 року кількість електрокарів, розроблених в рамках концерну, досягне 300 найменувань. Першим електрокаром Volkswagen нового покоління з лінійки I.D. стане «зелений» кросовер, прототип якого був представлений 12 вересня, на Франкфуртському автосалоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook