Автоновини

Uber побудував місто для випробування безпілотників

Фото: Uber

Полігон площею 11 тис. кв. футів носить назву ALMONO і розташовується в Піттсбурзі. На ньому встановили автобусні зупинки, пішохідні переходи, будинки і дорожні знаки.

Компанія Uber побудувала новий полігон для випробування автономних транспортних засобів. Майданчик повністю повторює міське середовище: на ній є автобусні зупинки, пішохідні переходи, будинки і дорожні знаки. Полігон носить назву ALMONO і розташовується в Піттсбурзі, повідомляє Carscoops.

Площа полігону на даний момент дорівнює 11 тис.  кв. футів. Однак в компанії вже заявили, що в майбутньому вона буде розширена.

«У нас є перешкоди і манекени, які рухаються і можуть перетинати вулицю перед автомобілем. У нас є транспортні засоби, які також беруть участь в дорожньому русі. У більшості випадків ми імітуємо ситуації, які набагато складніше тих, які можуть зустрітися в реальності », – заявив опреатора системи Uber Рік Маккак.

У минулому році Uber запустив в тестовому режимі сервіс по онлайн-викликам таксі, керованих автопілотом. Для цього компанія використовує автомобілі Volvo, оснащені безпілотної системою. Крім цього в парку Uber знаходяться Ford Fusion з гібридною силовою установкою. У салоні кожного з них перебувають водій і інженер, які при необхідності можу взяти керування на себе.

Крім цього в автопарку Uber з’являться моделі Mercedes-Benz з системою безпілотного керування. Відповідну угоду компанія підписала з концерном Daimler. Очікується, що перші безпілотні машини німецького бренду Uber почне використовувати вже в найближчі роки. Швидше за все, для цих цілей будуть використовуватися седани E-Class.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook