Автоновини

Перший електричний Hummer показали на відео

Єдиний екземпляр автомобіля раніше був презентований Арнольду Шварценеггеру. Запас ходу електричного Hummer H1 не перевищує 300 кілометрів.

Австрійська компанія Kreisel Electric показала на відео перший в історії Hummer H1 з електричною силовою установкою. Машина отримала два електродвигуни на передній і задній осі. Також до складу силової установки увійшла батарея ємністю 100 кіловат-годин. Сумарна потужність новинки становить 490 кінських сил.

Максимальна швидкість автомобіля – 120 км на годину. Запас ходу електричного Hummer H1 не перевищує 300 кілометрів. Маса машини складає 3,3 тонни.

Автомобіль поки існує тільки як прототип. У серію запускати новинку не планується. Єдиний екземпляр автомобіля був презентований Арнольду Шварценеггеру.

Раніше Kreisel Electric підготувала електромотор для концепту Ultimate E, створений на базі міського автомобіля Smart ForTwo. Також в розробці прототипу взяло участь тюнінг-ательє Brabus. Публічна прем’єра новинки відбулася на Франкфуртському автосалоні.

Агрегат розвиває 150 кВт (204 к.с.) і 350 Нм крутного моменту. Двигун здатний розганяти 1085-кілограмовий автомобіль з місця до 100 км / год всього за 4,5 секунди. Максимальна швидкість прототипу склала 180 км на годину. Електромотор живиться від комплекту літій-іонних батарей ємністю 22 кВт-год, що забезпечують запас ходу в 160 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей за допомогою системи швидкої зарядки поповнюється на 80% приблизно за півгодини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook