Автоновини Женева-2018

Фотошпигуни вперше зняли електричний кросовер Hyundai

Фото: Motor1

Компанія Hyundai планує представити електричну версію свого компактного кросовера Kona в березні 2018 року на автосалоні в Женеві.

Фотошпигунам вперше вдалося зняти електричну версію компактного кросовера Hyundai Kona. Знімки автомобіля були викладені виданням Motor1. Дизайн моделі практично повністю повторюватиме стандартну модифікацію машини. Електрокар отримав лише іншу решітку радіатора і нові бампери. Крім цього, що логічно, автомобіль позбудеться вихлопної системи.

За попередніми даними, електрична Kona зможе проїхати без підзарядки близько 340 кілометрів. Компанія Hyundai планує представити електричну версію свого компактного кросовера Kona в березні 2018 року на автосалоні в Женеві. Серійна модель з’явиться у дилерів південнокорейської марки восени наступного року.

Крім цього в планах Hyundai розробити розкішний електрокар, який стане частиною преміальної лінійки Genesis. Очікується, що прем’єра цієї машини відбудеться не раніше 2021 року. У цьому ж року корейська компанія покаже екологічно чистий автомобіль, запас ходу якого повинен перевищити 500 кілометрів.

Ще однією розробкою Hyundai стане абсолютно нова автомобільна платформа, призначена виключно для машин з повністю електричними силовими установками. На цьому шасі можна буде будувати моделі різних розмірів і силовими агрегатами різної потужності.

Стандартна версія кросовера Hyundai Kona відбулася на минулому автосалоні у Франкфурті. На старті продажів новинка буде доступна з чотирма двигунами на вибір. Найпростіші версії кросовера можна буде купити з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 120 кінських сил. З таким двигуном до 100 км / год Kona розганяється за 12 секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook