Автоновини

Tesla знайшла винних у зриві плану випуску Model 3

Tesla за звітний період змогла зібрати лише 260 машин, хоча очікувалося, що з конвеєра зійде 1,5 тисячі автомобілів. У компанії вважають, що проблема криється в невеликій кількості постачальників комплектуючих.

Менеджери Tesla назвали головну причину зриву плану випуску нової моделі Model 3. За їхніми даними, це сталося через невелику кількості постачальників комплектуючих для американської компанії. Про це йдеться в звіті аналітичної компанії агентства Oppenheimer & Co, яке посилається на представників американської кампанії. Цей документ є в розпорядженні видання InsideEVs.

«Вони просто фізично не встигають зробити і своєчасно доставити нам стільки деталей», – цитують в звіті одного зі співробітників Tesla.

В офіційному повідомленні американська компанія визнала, що випуск нової моделі Model 3 поки відстає від прогнозів. Так, Tesla за звітний період змогла зібрати лише 260 машин, хоча очікувалося, що з конвеєра зійде 1,5 тисячі автомобілів. При цьому в офіційному повідомленні компанії це не стали пов’язувати з проблемою з постачальниками.

«У нас немає фундаментальних проблем з виробництвом або ланцюжком поставок Model 3. Ми розуміємо, що потрібно виправляти, і ми впевнені в тому, що в найближчому майбутньому всі питання будуть вирішені», – раніше заявив глава Tesla Ілон Маск.

На даний момент Tesla Model 3 пропонується з єдиним електромотором потужністю 258 к.с. (200 кВт). Такий електрокар може розганятися з місця до 100 км / год за 5,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів. Вартість такого електрокара становить 44 тис. доларів.

Базова версія Tesla Model 3, запас ходу якої не перевищує 350 км, надійде в продаж пізніше. Раніше глава американської компанії Ілон Маск заявив, що вартість автомобіля буде починатися від 35 тис. доларів.

Молодша модель отримала дизайн в стилі флагманської Model S, п’ятимісний салон і мінімалістичний інтер’єр без панелі приладів, але з великим дисплеєм в центрі консолі. Кузов Model 3 виготовили переважно зі сталі, хоча повністю відмовлятися від легкосплавних матеріалів інженери не стали.

Всі автомобілі стандартної комплектації мають функцію автопілота і сумісність зі станціями швидкої зарядки Supercharger.

Раніше повідомлялося, що колишні працівники заводу Tesla поскаржилися на расову дискримінацію.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook