Авто на єврономерах Автоновини

Стало відомо, скільки «єврономерів» потрапило на штрафмайданчики поліції після акції під Радою

З моменту останньої великої акції власників «Єврономерів», яка пройшла 6 вересня під Радою, поліція забрала на штрафмайданчики близько 500 таких авто. Про це  повідомили в громадській організації «Авто Євро Сила». Там уточнили, що власники відібраних авто не були членами «АЕС».

«Поліція, коли бачить, що це не автомобіль« Авто Євро Сили », страется забрати його будь-якими силами. У нас є інформація. що з 6 вересня по сьогоднішнє число по всій території України відібрано близько 500 автомобілів », – сказав  співзасновник« АЕС »Олег Ярошевич.

Таку активність поліції Олег Ярошевич пояснює спецоперацією «Кордон-2017», під прикриттям якої поліцейські зупиняють автомобілі з іноземною реєстрацією і вимагають у їх власників, серед іншого, повідомити, де вони проживають і номер мобільного телефону.

З цього приводу, до речі, за власників «Єврономерів» заступилася уповноважена з прав людини Валерія Лутковська, зажадавши від Арсена Авакова перевірку  припинити, а зібрані дані – знищити.

З деяких «Єврономерів» поліцейські не упускають можливості «попросити» грошей, як, наприклад, сталося тиждень тому на пропускному пункті «Пісочин» в Харківській області.

«Люди, які купили такі транспортиие кошти, і не хочуть виходити захищати свої права, які не звертаються до нас, – то і ми не зобов’язані їх захищати. На сьогодні з нашими автомобілями ( «АЕС», – Авт.) Не сталося жодної пригоди. Тим більше, що всі наші авто перевірені, всі стоять на обліку, мають всі адекватні документи. І поліції просто немає причин їх чіпати. Якщо поліцейські когось розшукують, насамперед вони дають запит нам, і ми відповідаємо їм з приводу того чи іншого автомобіля », – каже Олег Ярошевич.

 

ДЖЕРЕЛО:  autonews.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook