Автоновини

Porsche представила найшвидші версії 718 Cayman і Boxster

Фото: Porsche

Німецька компанія показала GTS-модифікації своїх «молодших» спорткарів, які укомплектували 2,5-літровим двигуном потужністю 365 кінських сил.

Компанія Porsche представила нові, швидкі модифікації – купе 718 Cayman і родстера 718 Boxster, які отримали приставку GTS в назві. Від стандартних версій спорткарів новинки відрізняються більш потужними моторами і додатковим базовим оснащенням.

Нові купе і родстер укомплектували 2,5-літровою турбированною «четвіркою», що розвиває 365 к.с. і 430 Нм крутного моменту, що на 15 сил і 10 Нм більше від віддачі аналогічного мотора S-версії моделі. Підвищення продуктивності вдалося домогтися завдяки застосуванню нової впускної системи і модернізованому турбокомпресору.

Для порівняння, Porsche Cayman і Boxster GTS комплектувалися 3,5-літровим атмосферним шестициліндровим двигуном, який видавав 340 і 330 к.с. відповідно.

Двигуни нових Porsche 718 Cayman і Boxster GTS здатні працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою або з семідіапазонним преселектівом з двома зчепленнями. З роботизованою трансмісією спорткар здатний розганятися з місця до 100 км / год за 4,1 секунди, що на 0,5 секунди швидше S-версії моделі. Максимальна швидкість – 290 км на годину.

У базове оснащення новинок входить система розподілу вектора тяги з диференціалом підвищеного тертя, адаптивна підвіска PASM зі зменшеним на 10 мм дорожнім просвітом, 20-дюймові легкосплавні колісні диски і рульове колесо, обтягнуте алькантарою.

Публічна прем’єра Porsche 718 Cayman і Boxster GTS відбудеться на початку грудня нинішнього року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook