Автоновини Токіо-2017

Nissan анонсував прем’єру електричного кросовера

Фото: Nissan

Передбачається, що новий позашляховик отримає назву Terra. Автомобіль побудують на базі Leaf нового покоління і покажуть на автосалоні в Токіо.

Компанія Nissan опублікувала тизерний відеоролик свого нового кросовера. Прем’єра автомобіля відбудеться 25 жовтня на автосалоні в Токіо. Всі подробиці про новинку поки тримаються в секреті. Однак, за даними InsideEVs, мова йде про повністю електричний кросовер японського бренду.

Машину повинні побудувати на базі Leaf нового покоління. Швидше за все, на мотор-шоу буде показаний прототип майбутньої моделі. Серійну версію новинки представлять в 2019 році.

Передбачається, що новий позашляховик отримає назву Terra – саме таке найменування компанія Nissan зареєструвала в патентному офісі Малайзії. У 2012 році японська марка випустила однойменний прототип. Він отримав агрегат від першого Leaf на передній осі і силову установку на паливних елементах, яка живила два електромотора на задніх колесах.

Серійну версію кросовера Terra оснастять електричним агрегатом і батареями від моделі Leaf другого покоління, які дозволять проїхати електрокару до 550 км без підзарядки. При цьому архітектура нового Leaf передбачає установку ще одного електромотора на задній осі, тому у Terra може з’явитися версія з приводом на всі колеса.

За попередніми даними, ціни на «зелений» позашляховик починатимуться приблизно від 45 тисяч доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook