Автоновини

Tesla звільнила сотні своїх співробітників

Програма звільнень була запущена після щорічного аудиту. Скорочення торкнулося інженерів, менеджерів, продавців і співробітників заводів.

Керівництво Tesla прийняло рішення звільнити кілька сотень своїх співробітників. Скорочення торкнулося інженерів, менеджерів, продавців і співробітників заводів. Програма звільнень була запущена після щорічного аудиту, який торкнувся 33 тис.  чоловік, повідомляє Mercury News.

Поки невідомо, чи пов’язані скорочення з фінансовими або виробничими проблемами. Раніше повідомлялося про зрив плану випуску Model 3. Tesla змогла зібрати лише 260 машин, хоча очікувалося, що з конвеєра зійде 1,5 тисячі автомобілів.

«У нас немає фундаментальних проблем з виробництвом або ланцюжком поставок Model 3. Ми розуміємо, що потрібно виправляти, і ми впевнені в тому, що в найближчому майбутньому всі питання будуть вирішені», – заявив глава Tesla Ілон Маск.

При цьому він підкреслив, що загальні поставки електрокарів Tesla в третьому кварталі нинішнього року показали зростання на 4,5%.

На даний момент Tesla Model 3 пропонується з єдиним електромотором потужністю 258 к.с. (200 кВт). Такий електрокар може розганятися з місця до 100 км / год за 5,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів. Вартість такого Tesla Model 3 становить 44 тисячі доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook