Автоновини

Audi анонсувала прем’єру A7 нового покоління

Фото: Audi

Хетчбек Audi A7 Sportback розділить платформу з седаном A8 і кросовером Q7. Прем’єра моделі відбудеться 19 жовтня.

Компанія Audi опублікувала у своєму твіттері перший тизер хетчбека A7 Sportback другого покоління. У компанії повідомили, що офіційна прем’єра моделі відбудеться в четвер, 19 жовтня.

Судячи по зображенню, нова A7, як і її попередник, отримає активний задній спойлер, який буде автоматично висуватися на високих швидкостях заради збільшення притискної сили. Не виключено, що хетчбек кілька додасть в розмірах у порівнянні з поточною A7, однак при цьому виявиться легше завдяки модульному шасі MLB Evo. Ця платформа вже лежить в основі нового флагманського седана A8, кросовера Q8 і Bentley Bentayga.

Лінійка двигунів включить шестициліндрові бензинові і дизельні наддувні агрегати, а також чотирьохлітровий дизельний двигун V8 з потрійним наддувом, включаючи електричний. Даний мотор дебютував на спортивному кросовері SQ7, на якому він розвиває 435 кінських сил.

Нинішній хетчбек пропонується в Україні c 249-потужним дволітровим мотором, а також трилітровим шестициліндровим двигуном, що видає 333 кінських сил. Варіант S7 оснащується чотирилітровим агрегатом V8 потужністю 450 сил. Цей же агрегат на топової версії RS7 видає 560 і 605 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook