Автоновини

Volkswagen припинив виробництво хэтчбека Scirocco

Хетчбек Scirocco третього покоління остаточно зняли з конвеєра. На даний момент замовити можна тільки вже випущені екземпляри моделі.

Компанія Volkswagen повністю припинила виробництво моделі Scirocco. На німецькому сайті автовиробника оголошено, що хетчбек більше не можна замовити з індивідуально вибраними параметрами. При цьому поки що можна придбати вже випущені автомобілі, які ще залишилися у дилерів, повідомляє Car and Driver.

Volkswagen Scirocco третього покоління випускався майже протягом десяти років – з 2008 року. В основі моделі лежало шасі PQ25 від п’ятого «Гольфа». Хетчбек пропонувався з бензиновими і дизельними двигунами потужністю від 140 до 265 кінських сил.

У серпні повідомлялося, що в подальшому Volkswagen буде випускати під назвою Scirocco невелике спортивне купе з електрично двигуном. В основу новинки ляже модульна платформа MEB, розроблена спеціально для машин з електричними силовими установками.

Базову версію укомплектують 170-потужним двигуном, а топовий варіант отримає два електромотора на передній і задній осі сумарною потужністю 300 кінських сил. Новий Volkswagen Scirocco буде пропонуватися з комплектами акумуляторів різної ємності, запасу яких вистачить, щоб проїхати від 320 до 600 кілометрів.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що в інтернеті показали дизайн нового седана Volkswagen Polo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook