Автоновини

У Rolls-Royce розповіли про майбутні новинки

Фото: Rolls-Royce

Британська марка після випуску флагманської моделі Phantom нового покоління сконцентрується на розробці перового кросовера, а також на створенні наступників Ghost і Wraith.

Компанія Rolls-Royce після випуску флагманського седана Phaeton сконцентрується на розробці першого в своїй історії позашляховика – Cullinan. Крім того, британці створюють концепцію для наступників нинішніх моделей Ghost і Wraith, а також розмірковують над подальшим розвитком лінійки Black Badge.

«Як ви знаєте, новий Phantom є першим автомобілем марки Rolls-Royce, побудованим на абсолютно новій алюмінієвій платформі. На ній же буде побудована і модель Cullinan. Разом ці два автомобіля стануть першими проектами майбутнього модельного ряду компанії », – зазначив керівник по зовнішноьму дизайну моделей Rolls-Royce Фелікс Кілбертус.

За попередніми даними, перший кросовер Rolls-Royce, на даний момент відомий під позначенням Project Cullinan, з’явиться в 2019 році. В основу моделі ляже надлегка алюмінієва архітектура, яка потім почне застосовуватися на інших моделях британської марки, а також абсолютно нова повноприводна трансмісія.

Передбачається, що кросовер оснастять тим же агрегатом, що і Phantom нового покоління. Останній «Фантом» комплектується 6,75-літровим двигуном V12 з двома турбінами, що розвиває 671 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF.

Що стосується лінійки Black Badge, то такі модифікації автомобілів відрізняються особливою чорною обробкою інтер’єру і салону, а також більш потужними двигунами. Останнім таким проектом стала спецверсия кабріолета Dawn, представлена ??влітку нинішнього року на Фестивалі швидкості в англійському Гудвуді.

Автомобіль оснастили 6,6-літровим битурбо двигуном V12, віддача якого підвищилася з 570 к.с. і 780 Нм крутного моменту до 600 сил і 820 Нм. Кабріолет здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,9 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook