Автоновини

Стало відомо, скільки Нацполіція з початку року «вгробила» іномарок

Працівники Національної поліції України пошкодили з початку року 180 службових автомобілів. Серед загального числа пошкоджених транспортних засобів 175 Toyota Prius і п’ять джипів Mitsubishi Outlander PHEV.

На загальному балансі правоохоронців зараз знаходяться 635 авто з з гібридною силовою установкою Mitsubishi Outlander PHEV. Які були куплені в цьому році. Вартість загального числа авто склала 833 843 474,55 грн. Також на балансі Нацполіціі 1 360 автомобілів Toyota Prius отримані безкоштовно в 2013-2015 роках від Мінекології.

Нагадаємо, судно Neptune Ithaki з 635 автомобілями Mitsubishi Outlander PHEV з гібридними силовими установками для Нацполіціі пришвартувалося в порту Чорноморська 4 квітня. Особливість цієї моделі Mitsubishi в тому, що вона може підзаряджатися від електромережі. Машини для потреб поліції були доукомплектовані рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системою зарядки акумуляторів. В іншому вона не відрізняється від гібридних Outlander PHEV, що поставляються на ринки інших країн.

Поставлені в Україну Mitsubishi Outlander PHEV оснащені бензиновим двигуном 150 к.с. об’ємом 2,0 л і електромотором на 80 к.с.
Кабінет міністрів України схвалив проект по заміні застарілого автотранспортного парку поліції на гібриди Mitsubishi Outlander PHEV в липні 2016 року. Автомобілі закуповуються за кошти, які Японія виділила Україні в обмін на квоти по викидах парникових газів. Раніше за аналогічною програмою МВС отримало від японської сторони хетчбеки Toyota Prius для ДАІ, а потім і для патрульної поліції.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що депутати пропонують скасувати винесення постанови патрульними «на місці».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook