Автоновини Токіо-2017

На автосалоні в Токіо покажуть гумовий автомобіль

Фото: Toyoda Gosei

Виробник пластикових і гумових деталей для автомобілів привезе на автосалон в Токіо машину, здатну змінювати свою форму. Автомобіль, кузов якого виконаний зі спеціальної гуми, носить назву Flesby II.

Компанія Toyoda Gosei, яка спеціалізується на виготовленні пластикових і гумових деталей для автомобілів, розробила свій власний концепт-кар. Автомобіль носить назву Flesby II і буде показаний публіці на автосалоні в Токіо 25 жовтня.

Кузов незвичайного прототипу виконаний зі спеціальної гуми. Завдяки цьому під дією електричних імпульсів машина здатна змінювати свої форми. Таке нововведення здатне захистити пішоходів і водіїв у разі ДТП. У компанії розраховують, що подібна технологія може набути поширення в 2030 році.

За допомогою світлодіодів на кузові машини можуть проектуватися повідомлення для пасажирів та інших учасників руху. Також машини будуть оснащуватися напівавтономною системою управління. Однак всі подробиці про неї поки тримаються в секреті.

У свою чергу, компанія Toyota, якій Toyoda Gosei поставляє свої деталі, також покаже в Токіо незвичайний концепт. Прототип носить назву Tj Cruiser і являє собою помісь місткого фургона і позашляховика з значним дорожнім просвітом і великими колесами. Назва машини походить від слів Toolbox ( «ящик для інструментів») і joy ( «задоволення»).

Завдяки заднім сидінням, що забираються, машина може перевозити великогабаритні предмети – наприклад, велосипеди або дошки для серфінгу. На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, що захищає від подряпин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook