Автоновини

Infiniti показала дизайн позашляховика QX80 нового покоління

Фото: Infiniti

Найбільша модель японської марки дебютує через місяць на автосалоні в Дубаї. Моторна гамма позашляховика може включити новий турбомотор V6.

Компанія Infiniti опублікувала перші тизери, що дають уявлення про дизайн моделі QX80 наступного покоління. Публічна прем’єра нового найбільшого позашляховика відбудеться 14 листопада рамках міжнародного автосалону в Дубаї.

У зовнішності новинки вгадуються риси концепт-кара QX80 Monograph, прем’єра якого відбулася в квітні на мотор-шоу в Нью-Йорку. Плюс до всього, модель наступного покоління отримає ряд стилістичних елементів від «молодших» кросоверів Infiniti – QX60 і QX30.

Раніше президент японського автовиробника Роланд Крюгер заявив, що новий Infiniti QX80 буде побудований на колишній платформі Nissan Patrol. Позашляховик буде комплектуватися тим же 5,6-літровим атмосферним агрегатом V8, який, ймовірно, піддасться модернізації. На моделі нинішнього покоління цей мотор, що працює в парі з семиступінчастим “автоматом”, видає 405 к.с. і 560 Нм крутного моменту.

Не виключено також, що лінійка двигунів поповниться за рахунок нового трилітрового твін-турбо агрегату V6, який використовується на оновленому седані Q50 і Q60 нового покоління. На цих автомобілях двигун здатний видавати 300 або 405 кінських сил.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що Infiniti показала проект океанської яхти.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook