Автоновини Токіо-2017

Honda розробила спорткар для відеоігри

Новий спорткар розробили спеціально для відеогри Gran Turismo. Серійної версії машини компанія створювати найближчим часом не планує.

Компанія Honda показала новий віртуальний суперкар Sports Vision, розроблений спеціально для відеогри Gran Turismo. Патентні зображення цієї машини були опубліковані ще в 2015 році, тоді повідомлялося, що мова йде про серійні автомобілі під назвою ZSX. Як повідомляється на форумі VW Vortex, в проізвосдтво таку машину компанія найближчим часом вводити не планує.

Дизайн новинки практично повністю повторює автомобіль з патентних зображень Honda. Технічні характеристики віртуальний моделі в компанії поки не розкривають. Очікувалося, що серійний спорткар ZSX буде приводити в рух гібридна силова установка. До її складу увійде 2,0-літровий бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами і електродвигуни.

Найближчою прем’єрою Honda стане концептуальний спорткар, який покажуть на автосалоні в Токіо в кінці жовтня. Новинка отримає назву Sports EV і буде комплектуватися електричним мотором. Також не виключається, що машину оснастять напівавтономною системою управління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook