Автоновини

В інтернеті показали дизайн нового седана Volkswagen Polo

Фото: Volkswagen

Продажі Volkswagen Polo Sedan наступного покоління стартують в Південній Америці на початку 2018 року. Потім новинка добереться до інших ринків.

Журналіст Фенрнандо Калмон опублікував в своєму Instagram тизер седана Volkswagen Virtus нового покоління, який на інших ринках має позначення Polo Sedan. Зображення було надано президентом бразильського підрозділу німецького концерну.

На бразильському ринку запуск нового седана відбудеться в січні наступного року. За попередніми даними, від хетчбека шостого покоління Polo Sedan буде відрізнятися збільшеною до 2,60 м колісною базою, злегка видозміненою передньою частиною кузова і іншим бампером.

Топові версії Virtus / Polo Sedan будуть пропонуватися з повністю цифровою 10,2-дюймовою панеллю приладів і мультимедійним комплексом з сенсорним дисплеєм діагоналлю вісім дюймів.

Моторна лінійка нового седана для латиноамериканського ринку включить модернізований 1,6-літровий атмосферний двигун потужністю близько 120 к.с., який поєднується з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, буде доступний трициліндровий турбодвигун об’ємом один літр, що розвиває 128 кінських сил. Цей агрегат буде поєднуватися з шестиступінчастою автоматичною трансмісією.

У країнах Південної Америки продажу нового Volkswagen Virtus / Polo Sedan стартують в першому кварталі 2018 року. За попередніми даними, до інших ринків, включаючи Україну, седан добереться протягом того ж або наступного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook