Статті Цікаво

Топ-15: Найпотужніші універсали в продажу в 2017 році

Незважаючи на те, що інтерес і симпатії покупців змістилися в бік позашляховиків, універсали не збираються повністю здавати позиції. Сьогодні на ринку «представлений цілий ряд моделей, які відрізняються значною силою, з кількістю «коней» більше ніж 350.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo – 680 к.с.

Цей граціозний автомобіль заслужено посідає перше місце рейтингу. Він оснащений 550-потужним 8-циліндровим гібридним силовим агрегатом. Додаткову потужність йому дає електропривод. Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport – найшвидший універсал в світі, він розганяється до 100 км / год всього за 3,2 секунди.

Audi RS6 Avant Performance – 605 к.с.

Audi може похвалитися багатим досвідом розробки та випуску швидких універсалів, які не користуються популярністю. Топом цих розробок є Audi RS6 Avant Performance. Автомобіль оснащується 4-літровим двигуном Twin Turbo V8 потужністю 605 к.с.

Mercedes-AMG E63 S Wagon – 603 к.с.

Це одна з останніх розробок німецького бренду, яку оснастили 4-літровим 603-потужним двигуном V8 AMG. Автомобіль оснащується повним приводом, але передні колеса можна відключити, якщо хочеться вразити оточуючих ефектними заметами. Це в поєднанні з преміальною розкішшю точно справить враження.

Mercedes-AMG GLS63 S – 577 к.с.

Цей задньопривідний автомобіль оснащується 5,5-літровим 577-потужним двигуном V8 AMG. Потрібно відзначити, що така міць не поставляється на ринок США.



Porsche Panamera Turbo Sport Turismo – 550 к.с.

Модель не оснащена гібридною силовою установкою, але це не заважає їй розганятися до запаморочливої ??швидкості. Потрібно врахувати, що автомобіль розвиває її максимально швидко, незважаючи на вагу, який становить майже 2 тонни.

Mercedes-AMG C63 S Estate – 503 к.с.

Ще одна модифікація, яка не поставляється на північноамериканський ринок. Вона володіє значною продуктивністю, яка прихована під стильною, витонченою зовнішністю.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo – 462 к.с.

Цей універсал трохи могутніше, ніж стандартний 4S. Електричний привід додає кінські сили, робить автомобіль приємним і комфортним.

Audi RS4 Avant – 450 к.с.

RS4 Avant – новинка 2017 року, вона запозичила 2,9-літровий двигун V6 у RS5 і стала продовженням лінійки потужних універсалів Audi.

Audi S6 Avant – 450 к.с.

Автомобіль володіє ідентичною потужністю з RS4, але на нього встановлений інший двигун. Це 4-літровий мотор V8. Cпоживачі отримують цю міць, загорнуту в ідеальний дизайн.



Porsche Panamera 4S Sport Turismo – 440 к.с.

Незважаючи на те, що в порівнянні з гібридним аналогом його потужність зменшилася на 26 кінських сил, він виграє в динаміці – швидше досягає швидкості 100 км / г. З пакетом Sport Chrono Package цей показник досягає 4 секунд.

Mercedes-AMG E43 S Wagon – 396 к.с.

Німецька елегантність. Потужність під 400 конячок і повний привід роблять цей автомобіль стрімким і потужним.

Jaguar XF S Sportbrake – 380 к.с.

Незважаючи на реліз нового позашляховика, автомобільний бренд продовжує випускати «правильні» універсали. XF S отримав трансмісію від F-Type S, але це не завадило йому стати одним з кращих представників у своєму класі.

Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake – 375 к.с.

Те, що автомобіль знаходиться в хвості рейтингу, не скасовує його відмінних технічних характеристик. Потужність в 375 «конячок» генерується 2-літровим монстром з чотирма циліндрами.

Mercedes-AMG C43 Estate – 362 к.с.

Універсал комплектується двигуном V6 з робочим об’ємом 3.0 літра і потужністю 362 к.с. Цей агрегат встановлюється на кабріолет, седан і купе.

Volvo V60 Polestar – 362 к.с.

Планується виділення Polestar в самостійний бренд, який буде спеціалізуватися на випуску гібридних моделей. Тому V60 не стане завсідником автомобільного ринку. Але це не перешкода для того, щоб успішно продавати машину сьогодні, тим більше їй є, що запропонувати. Це відмінна динаміка, яку генерує 4-циліндровий мотор з турбонаддувом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook