Автоновини

Бетмен буде рулити суперкаром Mercedes

Німецький автовиробник стане постачальником автомобілів для голлівудських супергероїв. Кінокомпанія Warner Brothers і Mercedes-Benz уклали угоду, яка передбачає використання героями майбутнього кіноблокбастера «Ліги справедливості» автомобілів німецького бренду.

Вже, наприклад, відомо, що Бетмен отримає в своє розпорядження суперкар AMG Vision Gran Turismo. У фільмі буде представлений автомобіль, що повторює дизайн віртуального концепту 2013 року, розробленого для комп’ютерної гри Gran Turismo 6.

Але, у «кіношної» версії оновлений інтер’єр – там встановлені спортивні крісла і цифрова приладова панель. Хоча, в цілому, не дивлячись на чотири минулі роки, автомобіль виглядає футуристично і ефектно. Для фільму також підготували спеціальний варіант кабріолета E-Class і позашляховик G500 4 ? 4?.

Концепт Mercedes-AMG Vision Gran Turismo базується на алюмінієвій рамі, тоді як кузов сформований за допомогою карбонових панелей. Автомобіль приводиться в рух бітурбованою «вісімкою» об’ємом 5,5 літра з віддачею 585 к.с. і 799 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook