Автоновини Токіо-2017

Toyota представила позашляховий фургон Tj Cruiser

Фото: Toyota

Назва машини походить від слів Toolbox (ящик для інструментів) і joy (задоволення). На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, що захищають їх від подряпин.

Компанія Toyota розсекретила свій новий концепт під назвою Tj Cruiser. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня. Назва машини походить від слів Toolbox (ящик для інструментів) і joy (задоволення). Сам концепт являє собою позашляховий фургон.

Новинка побудована на платформі TNGA. Довжина прототипу становить 4300 мм, а ширина – 1775 міліметрів. Автомобіль отримав 20-дюймові колісні диски, «взуті» в шини Bridgestone, і розсувні двері. Дизайн машини нагадує FJ Cruiser.

Завдяки заднім сидінням, що забираються, машина може перевозити великогабаритні предмети такі як велосипеди або дошки для серфінгу. На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, що захищають їх від подряпин.

Новинка отримала гібридну силову установку. До її складу входить 2,0-літровий бензиновий двигун. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті. Чи отримає концепт в майбутньому серійну версію, теж поки не повідомляється.

Раніше в Toyota розповіли про інші новинки для Токійського автосалону. Так, на мотор-шоу дебютують концептуальні седани Crown і Century, обидва є провісниками серійних моделей наступних генерацій.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook