Автоновини

Серійний трьохрядовий позашляховик Jeep сфотографували на тестах

Фото: Autoevolution.com

Американська компанія незабаром увійде в сегмент великих позашляховиків з семимісцевим салоном. Нова модель Jeep надійде на ринок протягом двох років.

Компанія Jeep почала дорожні випробування нового позашляховика з трирядним салоном. Шпигунські фотографії новинки, яку вперше відобразили з серійним кузовом, опублікувало видання Autoevolution.

Офіційних подробиць про позашляховик поки немає. Передбачається, що американці можуть тестувати товарний варіант концепт-кара Yuntu, представленого в квітні на Шанхайському автосалоні. Прототип став передвісником великої моделі, призначеної в першу чергу для китайського авторинку. Експериментальний автомобіль отримав шість роздільних сидінь, проте для серійної версії повинні використовувати посадкову формулу «2 + 3 + 2».

 

Jeep Yuntu укомплектована гібридною силовою установкою з можливістю поповнення запасу батарей від побутової електромережі. Передбачається, що серійна модель також буде пропонуватися з бензиновим чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,0 літра, а також з трилітровою «шісткою». Товарний автомобіль може бути представлений в 2018 році.

За іншою версією, Jeep може тестувати великий преміальний позашляховик, для якого можуть відродити назву класичної моделі Grand Wagoneer. Очікується, що такий автомобіль буде побудований на базі Grand Cherokee наступного покоління, який, в свою чергу, розділить архітектуру з деякими моделями марки Alfa Romeo.

У моторну лінійку Jeep Grand Wagoneer увійдуть шестициліндрові бензинові двигуни, а також агрегат V8 HEMI. Вартість автомобіля, який зможе скласти конкуренцію Land Rover, може починатися від 130-140 тис. доларів. При цьому можливість випуску подібної моделі до сих пір знаходиться під питанням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook