Автоновини

Land Rover представив оновлений Range Rover Sport

В ході рестайлінгу позашляховик отримав гібридну версію потужністю 400 кінських сил. Світова прем’єра оновленого Range Rover Sport відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в грудні.

Компанія Land Rover представила оновлену версію позашляховика Range Rover Sport. Рестайлинговая модель вперше отримала гібридну силову установку, повідомляє прес-служба компанії.

Нова модифікація носить назву P400e. Автомобіль отримав 2,0-літровий бензиновий двигун з віддачею 300 к.с., який працює спільно з електромотором (116 К.С.) і системою повного приводу. Сумарна потужність гібридного позашляховика становить 400 кінських сил.

До 100 км / год гібридний Range Rover Sport розганяється за 6,7 секунди. Максимальна швидкість становить 220 кілометрів на годину. На одній електротязі машина може проїхати 50 кілометрів. Зарядити батарею позашляховика можна за 2 години 45 хв.

Від стандартної модифікації гібридний позашляховик відрізняється новими гратами радіатора і іншою світлодіодною оптикою. Також автомобіль отримав модифіковану інформаційно-розважальну систему Touch Pro Duo і два великих сенсорних дисплея.

Також клієнтам запропонують «заряджену» модифікацію Range Rover Sport під назвою SVR. Автомобіль комплектується 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність мотора становить 575 кінських сил. Розгін до «сотні» у машини займає 4,3 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook