Автоновини

Euro NCAP розбив новий кросовер Range Rover Velar в краш-тестах

Модель отримала найвищу з можливих оцінок – п’ять зірок. Безпека водія та дорослих пасажирів експерти оцінили в 93%, дітей – в 85%, пішоходів – в 74%, а ефективність роботи електронних систем – в 72%.

Комітет Euro NCAP, який проводить незалежні краш-тести автомобілів, розбив новий компактний кросовер Range Rover Velar. Модель отримала найвищу з можливих оцінок – п’ять зірок.

Безпека водія та дорослих пасажирів експерти оцінили в 93%, дітей – в 85%, пішоходів – в 74%, а ефективність роботи електронних систем – в 72%. Проте, випробування показали, що при фронтальному зіткненні існує достатньо високий шанс отримання травми грудної клітини у заднього пасажира. При ударі ззаду пасажир також ризикує отримати серйозну травму шиї.

Для пішоходів найбільшу небезпеку становлять бічні стійки автомобіля. Також фахівці позитивно оцінили роботу системи автономного аварійного гальмування у машини. Крім цього система утримання автомобіля в смузі руху і функція обмеження швидкості пропонуються вже в базовому оснащенні новинки.

Українські продажі Range Rover Velar почалися з вересня нинішнього року. Моторна гамма Velar включає бензинові і дизельні дволітрові агрегати потужністю від 180 до 300 сил. Крім того, кросовер буде доступний з трилітровими шестициліндровими моторами потужністю до 380 кінських сил. Ціни на кросовер починаються від 3 337 820 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook