Автоновини

Виробник спорткарів з США створив 500-потужний броньований «Танк»

Компанія Rezvani представила екстремальний позашляховик Tank з системою нічного бачення і броньованим кузовом. Ціни на автомобіль починаються від 178 тис. доларів.

Американська фірма Rezvani, що спеціалізується на випуску спортивних автомобілів, представила свій перший позашляховик. Модель, що отримала назву Tank, оснастили 500-потужним двигуном.

Розробники описують новинку в якості автомобіля, «здатного прийняти будь-який виклик як на трасі, так і на бездоріжжі». Rezvani Tank має п’ятимісний шкіряний салон і задні двері, що відкриваються проти напрямку руху.

Під капотом у позашляховика встановлений 6,4-літровий двигун V8 потужністю понад 500 к.с., який передає крутний момент на всі колеса. Динамічні характеристики Rezvani Tank на називаються.

Список опціонального обладнання позашляховика включає систему нічного бачення. Крім того, Tank можна укомплектувати бронею, що захищає від пострілів вогнепальної зброї. Компанія Rezvani вже почала приймати замовлення на перший у своїй історії позашляховик. Автомобіль обійдеться мінімум в 178 тисяч доларів.

Перша модель компанії Rezvani з’явилася в 2015 році. Легкий спорткар Beast з карбоновим кузовом побудували на базі Ariel Atom і оснастили 2,4-літровим компресорним двигуном Honda. Пізніше у Beast з’явилася екстремальна модифікація з двигуном, форсованим до 700 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook