Автоновини

Седан Toyota Camry отримав броньовану версію

Броньований кузов автомобіля тепер може витримати чергу з автомата АК-47 і вибухи гранат. Седан оснащується 3,5-літровим бензиновим двигуном з віддачею 249 кінських сил.

Компанія Inkas Armored підготувала спеціальну броньовану модифікацію бізнес-седана Toyota Camry, повідомляє Jalopnik. Зовні новинка практично нічим не відрізняється від стандартної версії машина. Однак броньований кузов автомобіля тепер може витримати чергу з автомата АК-47. Також машина отримала куленепробивне скло і спеціальний захист днища і коліс.

За словами представників Inkas Armored, новинка створена, перш за все, для політиків і знаменитостей, проте придбати машину може також і будь-який бажаючий. Броньований седан оснащується 3,5-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 249 кінських сил.

Toyota Camry нового покоління була представлена ??на початку 2017 року на детройтском автосалоні. Седан побудований на новому легкому модульному шасі TNGA, яке до 2020 року ляже в основу більш ніж половини моделей японської марки.

Продажі Camry стартували з північноамериканського ринку. У США лінійка двигунів включатиме 2,5-літрову «четвірку», агрегат V6 робочим об’ємом 3,5 літра. Крім того, буде доступна модифікація з гібридною силовою установкою, створеної на основі бензинового ДВС об’ємом 2,5 літра і невеликого електромотора.

У Україні на даний момент продається європейська версія оновленої Toyota Camry сьомого покоління. Седан є одним з найпопулярніших японських автомобілів на українському ринку. Ціни на оновлену Toyota Camry починаються від 699 тисяч гривень.

У лінійку двигунів Toyota Camry входять чотирициліндрові двигуни робочим об’ємом 2,0 і 2,5 літра, що розвивають 150 і 181 к.с. відповідно, а також 249-потужний 3,5-літровий агрегат V6. Всі двигуни працюють в парі з шестиступінчастим «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook