Автоновини Токіо-2017

Lexus анонсував прем’єру нового концепту

Компанія Lexus представить свій новий концепт на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня. В цілому на домашньому мотор-шоу японський бренд планує показати близько 11 своїх новинок.

Компанія Lexus розробила новий концепт, назва якого поки не розголошується. Прем’єра прототипу відбудеться на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня, повідомляє Motor1 з посиланням на прес-службу японського бренду. Інші подробиці про автомобіль в компанії розкрити відмовилися. В цілому на домашньому мотор-шоу Lexus планує представити близько 11 своїх новинок.

За даними видання, мова може йти про надпотужні модифікації Lexus LS нового покоління. Седан оснастять абсолютно новим чотирилітровим твін-турбо агрегатом V8 потужністю близько 600 кінських сил. Такий двигун дозволить машині конкурувати з Mercedes-AMG S63, BMW M760i і Audi S8 Plus.

Крім цього японський бренд може представити в Токіо прототип “зарядженого” купе LC, яке отримає приставку «F» в назві. Подібний автомобіль зможе поборотися за покупців з суперкарами Nissan GT-R Nismo і Mercedes-AMG GT. Очікується, що машину також оснастять новим чотирилітровим двигуном з двома турбінами.

Не виключається, що таємничим концептом стане трехрядная модифікація кросовера RX. Від стандартної версії машини новинка буде відрізнятися збільшеним заднім свесом, при цьому розмір колісної бази залишиться тим же.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook