Автоновини

Фотошпигуни уперше зняли вантажівку Tesla

Фото: Tesla

Офіційна прем’єра новинки відбудеться 26 жовтня. За попередніми даними, електрична вантажівка зможе проїхати без підзарядки від 320 до 480 кілометрів.

Фотошпигунам вперше вдалося зняти електричну вантажівку Tesla. Спочатку знімок був опублікований в соцмережі Reddit, однак пізніше був звідти вилучений. Тепер фотографію новинки можна побачити на сторінці Teslarati в Facebook. Стверджується, що відобразити машину фотошпигуни змогли під час випробувань в Каліфорнії. Офіційною підтвердження цієї інформації поки немає.

За даними Motor1, тести машини могли вестися на території аеропорту Іньекерн. Швидше за все, на знімках представлений прототип вантажівки. За попередніми даними, електрична вантажівка зможе проїхати без підзарядки від 320 до 480 кілометрів. Для порівняння, запас ходу звичайної фури з дизельними двигунами внутрішнього згоряння без дозаправки становить 1500 кілометрів.

Офіційна прем’єра новинки відбудеться 26 жовтня. За словами глави Tesla Ілона Маска, нова фура обійде будь-який сучасний дизельний аналог як у величині крутного моменту, так і по дальності максимального пробігу. Топ-менеджер також говорив, що вантажівка «вийде дуже моторною і буде керуватися не гірше спорткара».

Серійна електрична вантажівка Tesla з’явиться в 2019 році. Тоді ж американці випустять компактний кросовер Model Y, слідом за яким на ринок виведуть електричний спорткар, який стане ідеологічним наступником першої моделі «Тесли» – Roadster. Надалі модельну лінійку компанії Tesla повинен поповнити електричний пікап, покликаний скласти конкуренцію Ford F-150, Chevrolet Silverado і автомобілям марки Ram.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook