Автоновини

Honda анонсувала прем’єру електричного спорткара

Спортивне купе Sports EV отримає ліхтарі квадратної форми, два посадкових місця і великий дисплей мультимедійної системи. Прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня.

Компанія Honda опублікувала перше зображення нового концептуального спорткара. Прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня. Новинка отримає назву Sports EV і буде комплектуватися електричним мотором.

Судячи по зображенню, спортивне купе отримає ліхтарі квадратної форми, два посадкових місця і великий дисплей мультимедійної системи. Також не виключається, що машину оснастять напівавтономною системою управління.

Також в Токіо компанія покаже електрокар під назвою Urban EV. Серійна версія машини буде представлена ??в 2019 році. Електричний хетчбек, який раніше дебютував у Франкфурті, отримав ретро дизайн і нагадує Jazz. Довжина новинки становить всього 3895 міліметрів. Між фарами у автомобіля встановлений спеціальний дисплей, на якому можуть відображатися привітальні повідомлення іншим водіям.

У салоні електрокара встановлюється цифрова приладова панель. Замість бічних дзеркал встановлюються камери, які постійно транслюються на спеціальний дисплей. Концепт отримав чотири посадкових місця, проте серійна версія машини буде п’ятимісцевою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook