Автоновини

BMW показав віртуальний тест-драйв нового X3 на Марсі

Німецька компанія опублікувала панорамне відео, в якому показується робота систем безпеки нового кросовера в марсіанських умовах.

Компанія BMW опублікувала на своєму офіційному каналі в Youtube панорамний ролик з 360-градусним кутом огляду. На відео показаний «віртуальний тест-драйв нового BMW X3 на планеті Марс».

У ролику демонструються марсіанські пейзажі, а також показується робота деяких допоміжних систем нового кросовера, включаючи функцію безпечної зміни смуги і перетину перехресть.

BMW X3 третього покоління був представлений влітку нинішнього року, а його публічна прем’єра відбулася на мотор-шоу у Франкфурті. В основу кроссовера лягла модифікована модульна платформа CLAR, на якій створені флагманський седан 7-Series і нова «п’ятірка». Завдяки використанню даної архітектури X3 збільшився в розмірах, але при цьому став на 55 кг легший за свого попередника. Крім того, інженерам вдалося домогтися ідеальної ваги по осях – 50:50.

Кросовер почне продаватися з листопада 2017 року. BMW X3 буде доступний з базовим дволітровим 184-потужним бензиновим двигуном і повним приводом. У список агрегатів також увійде 249-потужний двигун, а у дизельну гаму дво- і трилітрові агрегати потужністю 190 і 249 к.с. відповідно.

Також буде доступна «заряджена» модифікація з індексом M40i, оснащена трилітровою турбированною «шісткою», що розвиває 360 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Такий кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,8 секунд, а максимальна швидкість складає 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook