Автоновини Токіо-2017

Suzuki привезе в Токіо компактний позашляховик

Японська компанія представить концептуальний позашляховик e-Survivor, покликаний дати уявлення про нові моделі автовиробника.

Компанія Suzuki представить на Токійському автосалоні, який відкриється в кінці жовтня, компактний позашляховик під назвою e-Survivor. Концепт-кар буде покликаний дати уявлення про майбутні автомобілі японської марки, повідомляє прес-служба автовиробника.

Поки про прототип лише відомо, що він отримає надлегку рамну конструкцію. Новинку оснастять чотирма електромоторами, які розташуються в кожному з коліс. Плюс до всього, прототип отримає широку цифрову приладову панель, також проекційний дисплей, куди буде виводиться актуальна інформація про роботу систем автомобіля.

Раніше повідомлялося, що на мотор-шоу в Токіо компанія Suzuki може представити позашляховик Jimny наступного покоління. Передбачається, що модель стане більше попередника, але при цьому збереже характерний незграбний силует кузова, рамну конструкцію і повний привід.

Решта всіх технічних характеристик нового Jimny поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму автомобіля увійде бензиновий 1,7-літровий двигун. Також не виключається поява 1,2-літрового атмосферника.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook