Автоновини

Компанія Mitsubishi анонсувала новий кросовер

Концептуальний кросовер отримає електричну трансмісію і систему повного приводу 4WD. Прем’єра автомобіля відбудеться в кінці вересня.

Mitsubishi будет представлений на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 вересня, повідомляє прес-служба бренду. Серійна версія машини в майбутньому може стати новим флагманом японської компанії.

«Це автомобіль високої продуктивності в аеродинамічному кузові купе-позашляховика об’єднає в собі систему повного приводу 4WD і електричну трансмісію з передовою технологією штучного інтелекту», – пояснили в Mitsubishi. Вся інша інформація про новинку поки тримається в секреті.

Ще однією прем’єрою компанії на мотор-шоу стане концептуальний мінівен Delica, який стане передвісником однойменної моделі шостого покоління. Передбачається, що японці покажуть предсерийную версію нової моделі, нинішнє покоління якою випускається з 2006 року. За попередніми даними, товарний мінівен оснастять 2,2-літровим турбодизелем, що розвиває 170 к.с. і 392 Нм крутного моменту.

Мінівен виконають в стилі моделі Xpander, представленої на початку серпня на мотор-шоу в індонезійській Джакарті. Xpander є серійною версією концепт-кара XM, представленого влітку минулого року. У компанії заявляють, що модель «поєднує в собі видатні комфорт і універсальність мінівена, технічні можливості, запас міцності і їздові характеристики, властиві автомобілям Mitsubishi Motors в сегменті SUV».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook