Автоновини

Honda почала серийне виробництво седана Accord нового покоління

Новинку побудували на модифікованому легкому модульному шасі, скорочена версія якого раніше легла в основу моделі Civic нового покоління. Збірка машин ведеться на підприємстві в Мерісіллі, штат Огайо.

Компанія Honda запустила серійне виробництво седану Accord нового покоління, повідомляє Carscoops. Збірка машин ведеться на підприємстві в Мерісіллі, штат Огайо. В США продажі седана стартують до кінця осені нинішнього року. Перед запуском конвеєра Honda інвестувала в підприємство 223 млн. євро. Потрачені кошти пошли, в тому числі, на будівництво нового сварочного цеху.
Новинку побудували на модифікованому легкому модульному шасі, скорочена версія якого раніше легла в основу моделі Civic нового покоління. У порівнянні з попередником седан став ширше і нижче на 10 і 15 мм відповідно, а розмір колесної бази збільшився на 50 мм.

Седан комплектуется 1,5-литровою “турбочетверкою”, що розвиває 192 л.с. и 260 Нм крутного моменту. Цей мотор здатний працювати в парі з шестиступеневою механічною коробкою або з варіатором. Також клиентам пропонується 2,0-литровый турбодвигун з безпосереднім вприском палива. Трансмісії – шестиступенева “механіка” або 10-діапазонний “автомат”, розроблений власними зусиллями інженерів Honda.

Також Accord можна буде придбати з гібридною силовою установкою. В її состав уввійшов 2,0-літровий бензиновий двигун і два електромотори.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook